Bedsteforældredage

Bedsteforældredage

I løbet af året afholdes der bedsteforældredage i børnehaven. Børnene udarbejder, sammen med de voksne, en invitation til deres bedsteforældre, om at komme og besøge dem i børnehaven.

Tidspunktet for bedsteforældredagene varierer lidt fra stue til stue. På Mælkebøtten og Solsikken ligger dagene sidst i November måned. På Anemonen ligger dagene i Marts måned. Der foregår forskellige aktiviteter denne dag, som man kan vælge at deltage i.

De stuer der har bedsteforældredage i November måned, har typisk nogle aktiviteter i gang, vedrørende julen. Man kan måske hjælpe med at bage småkager, lave konfekt, lave juledekoration eller andet julehygge. Man må også meget gerne bare sætte sig ned og spille et spil sammen med sit barnebarn eller læse en bog. På Anemonen er det typisk nogle aktiviteter vedrørende påsken, som man kan deltage i.

Fælles for alle stuerne er, at vi slutter af med at spise frokost sammen, inden bedsteforældredagen er slut. Der serveres rugbrød med mange forskellige slags pålæg og der serveres kaffe, the og mælk til. Til sidst slutter vi af med en bolle, som børnene har været med til at bage.

 

Comments are closed.